Selecteer een pagina

Bram Verbruggen

Trotse echtgenoot en vader van 3 zonen en 1 dochter.

Ik ben opgegroeid met voetbal, tennis en de Japanse vechtkunst Kempo. In 2004 werd ik geselecteerd voor het NOC*NSF-topsportprogramma Pure Kracht. In datzelfde jaar eindigde ik als 2e bij het Nederlands Kampioenschap Powerliften, in de 100+ kg klasse.

Naast het sporten heb ik niet stilgezeten! Na mijn opleiding Psycho-Sociale & Geestelijke Begeleiding ben ik gaan werken bij Stichting Epafras als bureauco├Ârdinator. Hier heb ik jarenlang Nederlandse gedetineerden in buitenlandse gevangenissen begeleid en gecoacht.

Ondertussen heb ik de sportwereld nooit verlaten. Ik heb mijn eigen voetbalschool opgericht en ben werkzaam geweest voor Vitesse als internationaal scout. Daarna werd ik gevraagd door de Spaanse topclub Valencia CF voor de functie International Program Manager.

Ik heb de afgelopen 8 jaar leiding gegeven aan internationale projecten en heb veel van de wereld mogen zien. Er zijn mooie partnerships en samenwerkingen ge├»nitieerd in Duitsland, Amerika, Canada, Baltische Staten en Spanje. Daarnaast heb ik talentvolle spelers mogen verwelkomen in onze programma’s en honderden coaches aangestuurd.

Kortom mijn passie voor mensontwikkeling, sport en reizen komt nu samen in mijn rol als Personal & Life Coach. Ik hou ervan mensen te zien groeien professioneel en persoonlijk.

Vertrouwelijk & Vrijblijvend

× Hoe kan ik je helpen?