Over bram

Wat kun je van mij Verwachten?

Ik ben 18 jaar samen met de mooiste vrouw ter wereld en we hebben samen 4 fantastische kinderen. Ik heb 4 jaar bij Vitesse gewerkt als scout en 5 jaar voor Valencia als International Program Manager. Maar dat is waarschijnlijk niet wat je wilt weten.

Je wilt er achter komen of het waard is mij in te huren. Of het zoden aan de dijk zet en je de doelen kunt bereiken waarvan je hebt.

Ik ben niet geschikt voor iedereen in de voetballerij. Lang niet iedereen. Als je op zoek bent naar snelle resultaten zonder hard en consistent te willen werken, dan verdoen we elkaars tijd.

Zoek je naar onmiddellijk succes met weinig inzet dan pas ik niet bij jou. Ik snap het, we zijn allemaal op zoek naar snelle resultaten op de meest simpele manier. Dat trekt mensen aan en ‘verkoopt’ goed. Echter ik leer je geen ‘kunstjes’ voor korte termijn succes.

Om substantieel en consistent succes te behalen wordt er gevraagd dat je hard wilt werken en bereid bent in goede en slechte tijden vast te houden aan je visie.

Wat kun je van mij verwachten?

  • Eerlijke feedback en glasheldere adviezen
  • Onvoorwaardelijke steun en toewijding aan jouw als mens & speler

Mijn aanpak is nuchter en realistisch, maar ga uit van de onbeperkte mogelijkheden van de mens. Aan mij heb je een eerlijke, duidelijke sparringpartner, die je concrete doelen laat bereiken zowel op als buiten het veld. Want als jij privé in top vorm voelt heeft dat een positieve invloed op je prestaties bij de club en vice versa.

Vertrouwelijk & Vrijblijvend

× Hoe kan ik je helpen?